Gårdagens kontroll 33 (32+6)

En kommentar
Igår var jag på sjukhuset igen. Vi gjorde ingen mätning av tappen eller gynundersökning, med risk för att reta i onödan. Så vi gjorde ett vanligt UL för att se så allt var bra med bebis och det såg bra ut 😍 Det är så skönt att få komma dit med så jämna mellanrum & checka läget! På måndag ska jag tillbaka, för att mäta bebisen & se så den följer sin kurva. Han ville inte göra mätning igår eftersom det helst ska gå ca 2 veckor mellan och det var bara 1 vecka sedan sist. Har sagt det innan men  kan inte nog poängtera hur fantastiskt underbar vår läkare är! Guld värt! 

Efter önskemål kommer här en bild på plaggen jag köpte i storlek 44, samt 2 par strumpor 😍

Idag är det 49 (!!) dagar kvar till BF! Helt galet! Och om plutten nu kommer tidigare, vilket h*n lär göra så är det ännu färre dagar kvar. 
Åååååhhh!!!! 😍❤️😍❤️

(null) 
1 Novella :

skriven

Åh så söta och fina kläder <3 Sicken bra läkare ni har, bättre att ta det säkra före det osäkra. Tänk nu har ni gått 33 fulla veckor!!! helt otroligt! Tänk snart är h*n så stor att ni slipper ligga på neo och ligger på bb i stället <3 Eller hur funkar det hos er? Här är det nämligen från 34 fulla så är det bb och under det neo ( om nu barnet mår bra så att säga).

Svar: Ja det är helt otroligt att vi lyckats gå så många veckor! ❤️ Det är samma här, kommer man till 35+0 brukar man inte behöva ligga på neo.. och det är ju snart!! :) Ha en fin helg! Hoppas du mår bättre av vilan!
minstorstalangtan.blogg.se