Äggplock

Kommentera
Äggplocket avklarat! Var i stort sett inte alls nervös denna gång, vilket kändes skönt. Plocket gick bra, lite öm i magen nu men det hör väl till.
Slemhinnan hade växt till sig och var nu 7 mm vilket läkaren var nöjd med. Vi fick ut 9 ägg, lite besviken på resultatet, trodde faktiskt vi skulle få fler. Förra gången sprutade vi 100 enheter i 9 dagar och fick ut 12 ägg, denna gång sprutade vi 100 enheter i 10 dagar och fick ut 9 ägg. Hade ställt in mig på fler än 12 men det är klart att kroppen reagerar olika från gång till gång och försöker även intala mig att det räcker med ett enda guldägg. Så vi hoppas & tror på att ett av dessa 9 ägg är DET där.
Efter äggplocket pratade vi även med läkaren om att eventuellt sätta in 2 ägg, men det mesta talade emot detta. Jag är fortfarande ung och vi har blivit gravida på 1 av 3 försök hittills vilket tydligen är ett bra resultat, så han avrådde oss från detta. Dessutom ger två ägg inte större chans till att få barn. Så efter samtalet med läkaren är vi nu mer inne på att bara sätta tillbaka ett, men beroende på hur utveckligen går för äggen så kan planen komma att ändras. Som det ser ut nu blir återföringen dag 5, alltså på onsdag nästa vecka och på dag 5 får man inte sätta
in mer än ett ägg.
 
Imorgon börjar jag med Lutinus-kletet igen.
Och imorgon ringer labbet och meddelar hur många av äggen som blivit befruktade - det är jag nervös inför!
 
Tack för all er pepp. Kram