Dag 4

2 kommentarer
(null)

Nu har fyra dagar gått sedan vi kom hit & jag är så tacksam för varje dag som tickar på med bebis kvar i magen! 
Varje dag i magen motsvarar ca 3 dagar utanför. 
Sammandragningarna håller sig fortsatt väldigt lugna utan läkemedel. 
Läkarna säger att jag nu får ta några steg här inne i rummet utöver toalettbesök. Fungerar det bra ska jag få komma ut & ta en liten promenad ute i korridoren i veckan. Sakta men säkert för att se hur tappen reagerar på lite mer rörelse än bara liggläge. 
Är väldigt nojig & känner att jag hellre ligger ner men kan vara bra för kroppen att komma upp några minuter om dagen. 
Två gånger om dagen tas ctg & allt ser väldigt bra ut med bebis! En livlig liten rackare där inne & det är vi tacksamma för ❤️
Har fått lämna nya urinprov idag eftersom det förra visade positivt för nitrit, vilket kan tyda på infektion. Får svar på provet på tisdag. Såklart börjar man fundera på det men försöker att fokusera dag för dag. Har precis fått svar på vaginalodlingen som togs i fredags & där var allt bra. 
Annars går dagarna ganska fort än så länge. Har haft en hel del besök och massa OS på tv. Utöver det känns det som det är mat eller fika konstant, så man har & göra :) 

Tack för ert stöd! Det behövs & betyder massor ❤️

 
1 Longing:

skriven

<3 Stor kram! Skönt att höra att tiden ändå gått rätt fort och att du kunnat fördriva tiden med besök, fikor och OS :)

Svar: Ja, det känns skönt att dagarna knatar på & att plutten håller sig där h*n ska ❤️ Hur är det med dig? KRAM
minstorstalangtan.blogg.se

2 Longing:

skriven

Grattis till att ni fått komma hem - vilken underbar lättnad!! Ta hand om dig nu och VILA så mycket du kan. Hejja vad bra!!
Här är allt finemang :) Går in i v21 imorgon och den lilla tösen verkar trivas bra där inne. Känner lite buffar då och då men de riktiga sparkarna dröjer nog ett tag till. Jag mår toppenbra förutom en enorm trötthet varje eftermiddag samt lite ont i ländrygg/sidorna men håller tummarna att det fortsätter i denna anda :)

Svar: Tack snälla! ❤️
Underbart att höra att allt är bra med er! Så mysigt när man börjar känna lite buffar där inne 😍 Blir det fler UL för er del nu? KRAMAR
minstorstalangtan.blogg.se